Confecții metalice

Realizăm elemente de structura metalică, piese și subansamble, precum si tubulatură metalică.

Hale Semirotunde

Despre structuriile metalice

O structură metalică are ca aliaj principal oțelul deoarece acesta este cu 60% – 70% mai ușor în comparație cu lemnul și conferă o rezistență sporită la cutremure și incendii. Acest lucru se datorează faptului că o structură ușoară implică un nivel scăzut de daune.

O astfel de construcție, susținută pe o structură metalică, rezista circa 150 de ani în condiții de exploatare obișnuită și necesită un timp de ridicare cu 50% mai scăzut (în câteva zile). În comparație cu lemnul, o structură metalică nu își pierde din proprietăți în timp, fără a fi atacat de dăunători.

Dincolo de rezistența sporită, o structură metalică proiectată și executată corect îți oferă posibilitatea de a avea o construcție suplă, cu spații interioare generoase, ușor de compartimentat și de adaptat cerințelor din ce în ce mai diverse existente în economia de azi.

Hale Semirotunde
Hale Semirotunde
Hale Semirotunde

Suntem alaturi de tine!

Lucrările realizate pe comandă sunt bazate pe nevoile clienților noștri. Astfel, îți punem la dispoziție întreaga noastră pricepere și capacitate de producție pentru a obține cele mai bune rezultate cand vine vorba de confecții metalice, echipamente și subansamble.

Cauți un partener de încredere pentru dezvoltarea afacerii tale? Haide să discutăm.

+20

Ani de experiență

+30

Județe

500

De hale semirotunde

80

De la euro/m2 + TVA.
Hale Semirotunde